Üst Banner
Pierce Brosnan, yeni James Bond söylentilerine cevap verdi

Efsane seri James Bond'da rol alan Pierce Brosnan, yeni James Bond'un kim olacağı ile ilgili söylentilere cevap verdi. Beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden biri olmayı başaran James Bond serisi, son 007 ajanı Daniel Craig'den sonra sahipsiz kalmıştı. Ancak son zamanlarda yeni ajanın 33 yaşındaki oyuncu Aaron Taylor-Johnson olacağıyla ilgili söylentiler aldı başını gitti. Bir zamanlar 007 ajanını canlandıran Pierce Brosnan da bu söylentilerle ilgili konuştu.

Brosnan, Taylor-Johnson'ın Bond olma olasılığı hakkındaki haberi okuduğunu söyledi. 70 yaşındaki Brosnan, 1990'lar ile 2000'lerin başı arasında Altın Göz (GoldenEye), Yarın Asla Ölmez (Tomorrow Never Dies), Dünya Yetmez (The World Is Not Enough), Başka Gün Öl (Die Another Day) filmlerinde başroldeydi. Ardından da bayrağı Daniel Craig'e devretmişti. Brosnan, "Yani evet, Bond olma olasılıklarıyla ilgili haberleri okudum, bu yüzden kesinlikle bu adama şapka çıkarıyorum.

Bence adam Bond'u oynayacak beceriye, yeteneğe ve karizmaya sahip, hem de fazlasıyla" dedi. Daniel Craig, seriden çekileceğini açıkladığından beri, onun yerine kimin geçeceği konusunda spekülasyonlar sürüyor. Söylentilere göre Tom Hardy, Regé-Jean Page, Idris Elba adaylar arasındayken; son zamanlarda ise Taylor-Johnson'ın en gözde aday olduğu belirtiliyor.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!