Üst Banner
15 Temmuz Şehitler Köprüsü bir süre trafiğe kapatıldı

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde saat 22.14’te, üzerinde 'SMA' yazan bir araç yolu kapattı. Valilik, köprüde bireysel bir eylem olduğunu, emniyetin tedbir amaçlı olarak köprü trafiğini bir süre durdurduğunu bildirdi. Polislerin ikna ettiği araç şoförünün gözaltına alınması sonrası köprü tekrar trafiğe açıldı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde, üzerinde SMA yazan bir araç, saat 22.14’te yolu kapattı. Köprüdeki olaya çok sayıda polis ekibi müdahale ederken, araçların köprüye girişine bir süre izin verilmedi. Köprü girişlerinde yoğun araç kuyrukları oluştu.

VALİLİK: BİREYSEL EYLEM

İstanbul Valiliği, köprüde bireysel bir eylem olduğunu, emniyetin tedbir amaçlı olarak köprü trafiğini durdurduğunu bildirdi.

İÇİŞLERİ BAKANI: ŞAHIS TESLİM ALINDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, köprüde yaşananlarla ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, sosyal medya X hesabından paylaştığı mesajda şunları belirtti: "15 Temmuz Şehitler Köprüsünde, üzerinde SMA yazan bir aracın saat 22.14’te yolu kapatması nedeniyle köprü trafiği çift yönlü olarak trafiğe kapatılmıştır. Aracı kullanan R. C. Ç. adlı şahsın 1,5 yıldır bipolar tedavisi gördüğü tespit edilmiştir. Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır." Yaşananların ardından bir süre sonra köprü tekrar trafiğe açıldı.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!