Üst Banner
Cani anne! Kendi çocuklarını küvette boğdu, kan donduran detaylar

Küçük kızlar hayata gözlerini yumduklarında henüz bir ve üç yaşındaydı. Kendilerini koruması ve sevmesi gereken annelerinin işlediği vahşi suç sonları olurken, detaylar ise kan dondurdu. New Jersey'de ebir anne, polisin iki küçük çocuğunu küvette boğduğunu söylemesinin ardından cinayetle suçlandı.

TÜYLER ÜRPERTEN MANZARAYI POLİS BULDU

Naomi Elkins, cinayet ve silah bulundurmanın da aralarında bulunduğu çok sayıda suçlamayla karşı karşıya bulunuyor. Polis, Elkins'in Salı günü üç ve bir yaşındaki iki kızını boğduğunu kaydetti. Polis ayrıca zavallı bebeği bıçaklanmış halde buldu.

GÖRGÜ TANIĞI ANLATTI

Yerel medyaya göre memurlar, Salı akşamı iki çocuğunun kardiyak arrest geçirdiğine dair bir ihbar aldıktan sonra Elkins'in Lakewood'daki evine gitti. Sağlık ekipleri çocukları kurtarmaya çalıştı ancak ikisi de olay yerinde hayatını kaybetti. Ocean County kamu kayıtlarına göre, kendisi iki cinayet suçlamasıyla ve iki yasadışı silah bulundurma suçlamasıyla karşı karşıya.

Salı akşamı yerel medyaya konuşan bir görgü tanığı, "Bir sürü polis arabası ve ambulans gördüm. Ambulansta kalp masajı yapan birini gördüm" dedi. Kamu kayıtlarına göre, Elkins halihazırda kefaletsiz tutuluyor. 27 yaşındaki kadın, evli ve yüksek lisans derecesine sahip.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!