Cristiano Ronaldo'ya 'estetik' şoku!
Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, bu kez sahadaki performansıyla değil, estetik tedavi borcuyla gündemde. İngiliz plastik cerrah Dr. Roshan Ravindran, 39 yaşındaki yıldız oyuncuya 40 bin Pound (yaklaşık 48 bin Euro) tutarındaki borcunu ödemediği gerekçesiyle dava açtı.
MANCHESTER UNITED DÖNEMİNDEKİ TEDAVİLER
Dr. Ravindran, Ronaldo'nun Manchester United'daki ikinci dönemi olan 2021-2022 yıllarında kendisine botoks, dolgu, cilt bakımı ve kaş kaldırma gibi estetik tedaviler uyguladığını belirtti. Ayrıca, bu tedavilerin Ronaldo'nun ailesi ve yakın çevresi için de gerçekleştirildiği ifade edildi.
PROFESYONEL GİZLİLİK VURGUSU
Cheshire'daki kliniğinde hizmet veren Dr. Ravindran, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Devam eden bir yasal süreç var ve profesyonel bir hekim olarak hastalarım hakkında konuşmam" dedi. Ronaldo cephesinden ise henüz bir açıklama gelmedi.
İNGİLİZ BASININDA GENİŞ YANKI
İngiliz basınından özellikle The Sun gazetesi, konuyu manşetlerine taşıdı. Haberde, Dr. Ravindran'ın Ronaldo'ya yönelik yasal adımlar atmaya hazırlandığı belirtildi. Ronaldo'nun, Suudi Arabistan'da yıllık 173 milyon pound kazandığı ve bu tür bir borcu ödememesi nedeniyle eleştirildiği ifade ediliyor. İngiliz estetik cerrah Dr. Roshan Ravindran, Cristiano Ronaldo'ya yönelik 40 bin poundluk (yaklaşık 48 bin euro) alacak davasıyla gündemde.
Benzer Haberler
Kenan Doğulu'dan Justin Timberlake'e jest
Hülya Avşar'ın kızının 15 milyonluk yeni oyuncağı!
Şahan Gökbakar'ın iskelesi yıkıldı
25 yaş küçük sevgilisini paylaştı: Somer Şef aşka geldi
Hande Erçel 6 yıl sonra ağlayarak itiraf etti
Efsane solistten efsane veda
İbrahim Tatlıses en yakınını tek kalemde sildi: Bağım kalmadı
Jet sosyetenin tatil cennetinde 1,5 kilogram altında dolaştı: Ortalığı birbirine kattı