Üst Banner
David Beckham o fotoğrafın ardından tepkilerin odağı oldu

Eski futbolcu David Beckham, sosyal medya paylaşımının ardından eleştiri oklarının hedefi oldu. Geçtiğimiz haftalarda ihanet iddialarıyla gündeme gelen İngiliz futbolcu David Beckhham, geçtiğimiz günlerde Norveç'e gitmişti. Laerdal bölgesinde balık avladığı anları sosyal medya hesabından paylaşan yıldız, tepkilerin odağı oldu.

David Beckham o fotoğrafın ardından tepkilerin odağı oldu - Son Dakika  Magazin Haberleri | N-Life

Futbol yıldızına özel muamele yapıldığına dair iddiaların ortaya atılması ülkeyi ayağa kaldırdı. The Times'ın haberine göre, geçen hafta eski futbolcu normalde katı kısıtlamalara tabi olan bir nehirde balık tutarken görüntülendi.

David Beckham, paylaştığı fotoğraf nedeniyle tepkilerin odağı oldu - KRT TV

Norveç'teki Laerdal bölgesi, ülkenin kral ve kraliçesi tarafından sıklıkla ziyaret edildiğinden 'Somon Nehirlerinin Kraliçesi' olarak da biliniyor. Ancak Norveçliler, azalan somon nüfusunu kurtarmak amacıyla getirilen bazı uygulamalar nedeniyle son zamanlarda katı kısıtlamalara maruz kaldı. Somon sayısının yarı yarıya azaldığını ortaya koyan bir anketin ardından Laerdal ve diğer 33 nehirde balık avlamak yasaklandı. Beckham'ın gezisi yerel yetkililerin eleştirilerine yol açtı ve futbolcuya ayrıcalık yapıldığı iddia edildi.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!