Üst Banner
DNA'ları insanlarla eşleşmedi! Dünyayı şoke eden sonuç

Nazca mumyalarının DNA incelemeleri yayınlandı, DNA diziliminin insanlarla eşleşmediği belirtilirken söz konusu mumyaların dünya dışından gelmiş olma ihtimali yükseldi Son yılların UFO ve uzaylılar konusundaki en kritik gelişme geçtiğimiz Eylül ayında Meksika'da yaşandı. 3 saat süren canlı yayında uzmanlar Peru'da bir maden ocağında bulunan ve dünya dışı varlıklara ait olduğunu düşündükleri bedenleri sergiledi. Karnında yumurta olan ve yaklaşık 1 metre boyunda olan 'uzaylılar' dünya medyasında kısa sürede infial yarattı.

Bir yetkili cesetlerin yakın zamanda Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi'nde (UNAM) incelendiğini ve burada bilim adamlarının onları radyokarbon tarihleme yöntemiyle yaşlarını belirlediğini ve cesetlerin 1000 yaşında olduğunu kaydetti. Kendini ufolog ve gazeteci olarak tanımlayan, uzaylılar hakkındaki haberleri bir zamanlar çürütülmüş olan Jaime Maussan, canlı yayında dünyadaki uzmanlara çağrı yaparak bedenleri incelemelerini istedi.

DNAları insanlarla eşleşmedi Dünyayı şoke eden sonuç: Bu gen dizilimi mümkün değil

Uzatılmış kafaları, üç parmağı ve Hollywood'un uzaylı tasvirlerine benzer bedensel makyajları olan küçük mumyalanmış cesetlerin 2017 yılında Peru'da bulunduğu iddia edildi. Maussan, cesetlerin yosun madenlerinde bulunduğunu ve Meksika Özerk Ulusal Üniversitesi'ndeki araştırmacıların her ikisini de incelediğini ve içlerinden birinin "yumurta" içerdiğini aktardı.

DNA TARAMASI TAMAMLANDI

The Sun gazetesine yansıyan haberlerde ise bugün Peru'daki 'Nazca Mumyaları' olarak bilinen kalıntıların DNA incelemesi manşete taşındı. Yapılan araştırmalara göre mumyaların üzerindeki DNA'nın yüzde 30'luk kısmının insanlarla eşleşmediği belirlendi. Bazı uzmanlar İngiliz medyasına bu mumyaların dünyada yaşayan bir başka nesli tükenmiş türe ait olduğunu belirtiyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir uzman "Bu gen dizilimini şu an bile yapamayız" dedi. Peru Adli Tıp ve Adli Bilimler Enstitüsü'nden arkeolog Flavio Estrada ise "Dünya dışı varlıklar olmasına ihtimal vermiyorum, melez veya ara bir form olabilirler" ifadesini kullandı.

NASCA MUMYALARININ GEÇMİŞİ

2015 yılında bir mağarada bulunan mumyalar hakkında ilk gelişmeler 2017 yılında ortaya çıktı. Yapılan incelemeler sonucu dişi olduğu belirlenen mumyanın hamile olduğu öne sürüldü. Bir süre eleştirilerin odağı haline gelen bu mumyaların dünya dışı akıllı varlıklara ait olduğu öne sürülse de hala bu durum kanıtlanmadı. Mumyaları bulan uzmanlar ise daha fazla tespit yapılması için mumyaların Meksika üzerinden ABD'ye gönderilmesini talep ediyor ancak Peru'da bulunan mumyalara hükümetten izin çıkmadı.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!