Üst Banner
Dünyaca ünlü milyarder, Ege'de ada ada dolaşıyor

500 milyon dolarlık ultra lüks yatı ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde başladığı mavi yolculuğu dün Bodrum’da sonlandıran ve ardından Yunan adalarına geçen iş insanı Jeff Bezos, arkadaşı Lauren Sanchez ve oğlu Preston Bezos ile tatilini Ege adalarında sürdürüyor. Bezos son alarak Bodrum’un karşısındaki Keçi Adası’nı ziyaret etti.

İş insanı Jeff Bezos, 500 milyon dolarlık ultra lüks yatı ile Muğla’nın Fethiye ilçesinde başladığı tatilini Ege adalarında sürdürüyor. 127 metre uzunluğundaki Koru isimli yatı, ayrıca haftalık kirası 475 bin dolar olan Abeona isimli yat ile tatilini sürdüren Jeff Bezos Bodrum’a komşu İstanköy (Kos), Kilimli (Kalimnos), İncirli (Nisiros) adalarını gezdi.

BODRUM’UN KARŞISINDAKİ KEÇİ ADASINDA KARAYA ÇIKTI

Son olarak dün akşam saatlerinde Bodrum’un Akyarlar Mahallesi’ne 4 mil uzaklıktaki Keçi Adası’na lüks yattan inen Bezos karaya çıktı. Yaklaşık 300 kişinin yaşadığı ıssız adanın sahilinde yürüyüş yapan Jeff Bezos ve yakınları adada yaşayan İrini Tserou tarafından fark edildi. Turizmci Tserou, Jeff Bezos ve yakınlarının çektiği fotoğraf ve videosunu yerel kalmynosnews.gr haber sitesi ile paylaştı. Jeff Bezos’un lüks yatlarla tatillerinin Ege adalarında bir hafta daha devam edeceği belirtildi.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!