Üst Banner
Dünyanın en uzun köpeği! 'Kocaman bir bebek'

Kevin adındaki köpek, rekorun önceki sahibi Zeus'un geçen yıl üç yaşındayken yaşamını yitirmesiyle 'dünyanın en uzun köpeği' oldu.
Kevin, rekorun önceki sahibi Zeus'un geçen yıl üç yaşındayken yaşamını yitirmesiyle rekorun yeni sahibi oldu. ABD'nin Iowa eyaletinde yaşayan Kevin adındaki Danua cinsi köpek, yakın zamanda Guinness Dünya Rekorları tarafından dünyanın en uzun köpeği seçildi.

Ayaklarından omuzlarına kadar yaklaşık bir metre uzunluğunda olan Kevin, dört ayak üzerinde, ortalama olarak üç yaşındaki bir çocuğun boyuna denk geliyor. Danua cinsi bir köpeğin, ortalama olarak, yaklaşık 76 cm boyunda olduğu kaydediliyor. Guinness Dünya Rekorları'ndan yapılan açıklamaya göre Kevin, geçen yıl trajik bir şekilde henüz üç yaşındayken ölen önceki rekor sahibi Zeus'un yerini alacak.

Dünyanın en uzun köpeği Kocaman bir bebek

'ÇOĞU ŞEYDEN KORKUYOR'

Kevin, sahipleri Tracy ve Roger Wolfe ile onların çocukları Alexander ve Ava ile birlikte yaşıyor. Ailenin Kevin'in yanı sıra, üç köpeği, dört kedisi, birkaç tavuğu, keçisi ve atları da bulunuyor. Tracy, "Aslında çoğu şeyden korkuyor" dedi ve şöyle devam etti.

"Elektrikli süpürgeden çok korkuyor. Yakınına gelmesine izin vermez! Ondan uzaklaşmak için atlar ve koşar."

Guinness temsilcileri ise, Kevin'ın, boyunu doğrulamak için kullandıkları ölçüm bandı karşısında bile şaşıp kaldığını belirtti. Tracy ayrıca, Kevin'ın kendisinin ne kadar büyük olduğunun farkında olmadığını da ekledi. Onu, küçük yataklara sığmaya veya ailenin kucağına oturmaya çalışan 'kocaman bir bebek' olarak tanımladı.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!