Üst Banner
Elon Musk milyarderlerin eski eşlerini hedef aldı

Elon Musk'ın hedefinde teknoloji dünyasındaki rakiplerinin eski eşleri var. Daha önce Jeff Bezos ile yollarını ayıran MacKenzie Scott'ı sert bir şekilde eleştiren ünlü milyarder, bu defa da Bill Gates'in eski eşi Melinda French Gates'i diline doladı. Her hareketiyle, sözüyle, paylaşımı ile olay olan teknoloji dünyasının skandallardan uzak duramayan ismi Elon Musk, Microsoft'un efsane ismi Bill Gates'in eski eşi Melinda French Gates'i hedef aldı.

Musk, French Gates'in Joe Biden'ı desteklemesi üzerine, ünlü iş insanını sert bir şekilde eleştirdi.Gates, bir X gönderisinde Biden'ı desteklemişti ve "Daha önce hiçbir başkan adayını desteklemedim. Ancak bu yılki seçimler kadınlar ve aileler açısından o kadar önemli ki, bu kez sessiz kalamam" diye yazmıştı. Musk da bunun üzerine "Batı medeniyetinin çöküşü olabilir" diye yazdı. Mart ayında Musk, benzer şekilde ezeli rakibi Jeff Bezos'un eski eşi MacKenzie Scott'ı da hayırseverlik faaliyetleri nedeniyle eleştirmişti. Musk, 6 Mart'ta artık silinmiş olan bir X gönderisinde, "Eski eşlerinden nefret eden süper zengin eski eşler, Batı Medeniyetinin ölme nedenleri arasında listelenmeli" diye yazmıştı.

Aslında Musk'ın Melinda French Gates'i eleştirmesi pek şaşırtıcı değil, çünkü ünlü milyarder Bill Gates'e de pek hayran değil. Musk'ın biyografisine göre Tesla CEO'su, Microsoft'un kurucusunun şirketin hisselerini açığa almasına çok kızmıştı. Musk'ın Gates'in eski eşine yönelik eleştirisi aynı zamanda Başkan Joe Biden'a yönelik hoşnutsuzluğundan da kaynaklanıyor olabilir. Kasım ayında Musk, Biden'a oy verme ihtimalinin düşük olduğunu söylemişti. Ayrıca geçtiğimiz hafta Musk, Tesla hissedarlar toplantısında Trump'tan telefon çağrıları aldığını açıklamış, eski başkanın telefonda çok nazik olduğunu söylemişti.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!