Üst Banner
Hasan Can Kaya: Arkadaşlar itibar suikasti var

Komedyen Hasan Can Kaya'nın, partide tanıştığı bir kadını evinde alıkoymaya çalıştığı iddia edildi. Olaya, polisin müdahale ettiği ileri sürüldü. İddialar üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Kaya, gündem olan olayı yalanladı. Olay, 4 Haziran Salı günü saat 04.00 sıralarında Beşiktaş Levent'te meydana geldi. İddiaya göre, komedyen Hasan Can Kaya, İstanbul'daki özel bir üniversitenin mezuniyet eğlencesine katıldı. Kaya, burada 23 yaşındaki Nazlıcan A. ile tanıştı. Bir süre sohbet eden ikili, Kaya'nın Levent'teki evine gitti.

ARKADAŞLARINA MESAJ ATTI

Nazlıcan A. iddiaya göre, Hasan Can Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmasından rahatsız oldu. Bunun üzerine Nazlıcan A. evden çıkmak istedi ancak iddiaya göre Kaya, çıkmasına izin vermedi. Kaya'ya tepki gösteren Nazlıcan A. cep telefonundaki mesajlaşma uygulaması üzerinden arkadaşına konum bilgisi gönderdi. 'Evden çıkmama izin vermiyor' dedi. Mesajları gören arkadaşı polis ekiplerine ihbarda bulundu. Nazlıcan A.'nın yerini tespit eden polis, gece saatlerinde eve geldi. Nazlıcan A. evden çıkarıldı. Hasan Can Kaya emniyete götürüldü.

"BENİMLE YAKINLAŞMAK İSTEDİ"

Emniyette ifadesi alınan Nazlıcan A. özel bir üniversitenin mezuniyet eğlencesinde Hasan Can Kaya ile tanıştığını, daha sonra birlikte evine gittiklerini, burada bir süre sohbet ettiklerini, sohbet sırasında Kaya'nın kendisiyle yakınlaşmak istediğini, kendisinin ise reddedince evde çıkmak istediğini söyledi. Kaya'nın kendisinin evden çıkmasına izin vermediğini, bunun üzerine arkadaşına bilgi vererek polise ihbarda bulunmasını istediğini söyledi. Ancak Nazlıcan A. emniyette, Kaya'dan şikayetçi olmadığını belirtti.

HASAN CAN KAYA SERBEST KALDI

Savcılık ise tutanak tutulması sonrasında emniyette bulunan Hasan Can Kaya'nın serbest bırakılmasını talimatını verdi. Emniyette ifadesi alınan Kaya ise suçlamaları reddederek iddia edilenlerin yaşanmadığını ve Nazlıcan A. evde bulunduğu sırada evde başka kadınların da olduğunu öne sürdü. Tutanak tutulması sonrasında Hasan Can Kaya serbest bırakıldı.

İDDİALARI REDDETTİ

Komedyen Hasan Can Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise "Arkadaşlar itibar suikasti var. Heryere aynı anda aynı yalanlar servis edilmiş. Sabahtan beri okuduğum mide bulandırıcı Emniyet, savcılık, gözaltı, madde verme, alıkoyma vb iftiraları atanlardan hukuk önünde hesap soracağım. Büyük şaşkınlık ve üzüntü içerisindeyim" ifadelerini kullandı.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!