Üst Banner
Kevin Spacey gözyaşları içinde açıkladı

'American Beauty', 'The Usual Suspects' ve 'House of Cards' gibi yapımlarda yer alan dünyaca ünlü oyuncu Kevin Spacey, karşı karşıya kaldığı cinsel saldırı suçlarından beraat etmişti. Son olarak 'Uncensored' adlı programa konuk olan aktör, gözyaşları içinde yasal harcamalarını ödeyemediğini ve evine haciz geldiğini açıkladı.

Dört erkeğe yönelik cinsel saldırı dahil olmak üzere 12 suçla yargılanan ABD'li aktör Kevin Spacey (64), geçtiğimiz sene suçsuz bulunmuştu. Londra'da bulunan Southwark Kraliyet Mahkemesi'nde görülen dava, 4 hafta sürmüştü. 3 gün içinde 12 saat 26 dakika boyunca dava üzerine çalışan jüri, kararı açıklamıştı. Hakkındaki suçlamaları hiçbir zamana kabul etmeye Spacey, sonunda aklanmıştı.

Kevin Spacey gözyaşları içinde açıkladı: Borçlarımı ödeyemiyorum, evime haciz geldi

GÖZYAŞLARI İÇİNDE AÇIKLADI

Ünlü isim, son olarak Piers Morgan'ın 'Uncensored' adlı programına konuk oldu. Dava sürecindeki yasal harcamalarını ödeyemediğini açıklayan Spacey, Baltimore'daki evine haciz geldiğini söyledi:

Bu hafta Baltimore'da yaşadığım eve haciz geliyor, evim açık arttırmayla satılıyor. Çünkü borçlarımı ödeyemiyorum. Bu yüzden Baltimore'a geri dönmek ve tüm eşyalarımı depoya koymak zorundayım. Şimdi nerede yaşayacağımdan tam olarak emin değilim. 'House of Cards'ın çekimlerine başladığımızdan beri Baltimore'dayım. Birkaç kez iflas etmenin eşiğinden döndüm. Şu anda hiç param yok.

"BİRİLERİNE RIZALARI DIŞINDA DOKUNMUŞ OLABİLİRİM"

Spacey, röportajında; 'sınırları zorladığını' belirterek geçmişte 'birilerine rıza dışı şekilde cinsel olarak dokunmuş' olabileceğini de kabul etti. Kevin 
Oyuncu, sunucu Morgan'ın "Bütün bunların rızaya dayalı olduğunu mu söylüyorsunuz, yoksa baştan çıkarma girişimi miydi?" diye sorması üzerine ise "Nazik davranmaya çalışıyordum, bana olumlu cevap verip vermeyeceklerini görmek istiyordum. Öyle bir durumda bunu yapmak istemediklerini size bildirmeliler ki, bunun rıza dışı olduğunu anlayıp durabilesiniz" şeklinde yanıt verdi.

HESAP VERMEYE HAZIR!

Kevin Spacey, 'kötü davranışlar' olarak tanımladığı bazı eylemleri için 'hesap vermeye' hazır olduğunu da belirterek, birçok insanın kendisine karşı yanlış iddialarda bulunduğunu da sözlerine ekledi.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!