Üst Banner
Kılıçdaroğlu: Varsa yüreğiniz hele bir cesaret edin

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ayşe Ateş’i tehdit edenlere “Varsa yüreğiniz, varsa adamlığınız hele bir cesaret edin” diyerek seslendi. CHP’nin bir önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara’da öldürülen eski eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile kızlarını misafir etti. Kılıçdaroğlu, sosyal medya platformu X üzerinden “Adalet yerini bulsun, isterse kıyamet kopsun!” diyerek başladığı mesajında şunları kaydetti:

"Bu akşam evimizde, kızımız Ayşe Ateş ile can parçaları yavrularımız Banuçiçek ve Bengisu'yu misafir ettik… Genç bir kadın, bir anne ve bir eş, adalet için mahkemelere değil de siyasilere gitmek zorunda kaldıysa lanet olsun bu düzene! Lanet olsun bu düzenin kurucularına ve destekçilerine…

Ayşe Ateş'i tehdit eden, etme gafletinde bulunan gafillere ve çakallara sesleniyorum; Varsa yüreğiniz, varsa adamlığınız hele bir cesaret edin! Biz canımızı gark etmeye hazırız. Sapla samanı karıştırmamak lazım. Helalleştik dediysek; Mazlumlarla ve milletimizle helalleştik. Saray düzeni, kurucuları ve destekçileri ile değil!"

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!