Öğretmene okulda kurşun! Eski ev arkadaşını katletti
Karatay ilçesi Fetih Mahallesi Hünkarbeğendi Sokak'taki Fetihkent İmam Hatip Ortaokulu'nda Berkehan Oluk, rehberlik öğretmeni olan eski ev arkadaşı Muhammed Öz'ün odasına girip paltosunun altına gizlediği otomatik tüfekle 10 el ateş etti. İhbarla adrese polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Berkehan Oluk, polis ekipleri gelene kadar okulda bekledi. Okula gelen sağlık ekipleri, Öz'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis, Berkehan Oluk'u gözaltına aldı.
ARALARINDAKİ GEÇİMSİZLİK HUSUMETE DÖNMÜŞ
Rehberlik öğretmeni Muhammed Öz'ü öldüren Berkehan Oluk'un 10'dan fazla suç kaydı bulunduğu ve bir süre önce de cezaevinden tahliye olduğu öğrenildi. Oluk ile Öz arasında aynı evi paylaştıkları dönemde geçimsizlik yaşadıkları, bunun da husumete dönüştüğü belirtildi.
CENAZE YAKINLARINA TESLİM EDİLDİ
Emniyetteki işlemlerinin ardından Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli Berkehan Oluk, basın mensuplarının "Pişman mısın?" sorusunu, "Pişman değilim" diyerek yanıtladı. Oluk, adliyeye sevk edildi. Diğer yandan Konya Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işlemlerinin ardından yakınlarının teslim aldığı Muhammed Öz'ün cenazesi, defnedilmek üzere Ilgın ilçesi Çiğil Mahallesi'ne götürüldü.
Benzer Haberler
Golden Boy Web adayları arasında dört Türk futbolcu
Ali Erbaş son gün duaya yardımcısını gönderdi
Devlet Bahçeli 'Alevi Açılımı'nı ünlü şarkıcıyla başlatacak
Hatice'nin katili cinayetten sonra video çekmiş
Okan Buruk'tan Frankfurt-Galatasaray maçı sonrası büyük tepki
Çin, Nvidia’ya neden kapıları kapattı?
Trump'tan Kate Middleton'a: Unutulmaz güzellikte
Kuzey Kore'de veliaht bilmecesi