Üst Banner
Paris Hilton ikinci çocuğunun yüzünü ilk kez gösterdi

Hilton otellerinin varisi Paris Hilton 5 aylık kızının ilk resmi fotoğraflarını kamuoyuyla paylaştı. 43 yaşındaki sosyetik isim Paris Hilton, anne olmanın mutluluğunu yaşamaya devam ediyor. Ünlü isim küçük kızı London’ı dünyayla tanıştırdı. 2021 yılında evlendiği iş insanı Carter Reum (43) ile sürdürdüğü mutlu evliliğini sık sık hayranlarıyla paylaşan Hilton, bu kez de dört kişilik aile tablosunu sundu.

People'a yaptığı açıklamada, "Anneler Günü yaklaşırken, dünyayı kızım London'la tanıştırmaktan ve ailemizin bu değerli anlarını birlikte paylaşmaktan kendimi alamadım."

"Phoenix ve Londra benim için her şeydir ve hayatımın aşkıyla evlendiğim ve güzel bir aileye sahip olduğum için kendimi dünyanın en şanslı kadını gibi hissediyorum. Kesinlikle en iyi takımı oluşturuyoruz ve sonunda hayatım tamamlanmış gibi geliyor." dedi.

YENİ BİR ŞARKI YAYINLADI

Hilton ayrıca küçük kızının şerefine, Sia ile birlikte yeni şarkısı "Fame won't love you"yu yayınlıyor. "Sia ile birlikte söylediğim yeni şarkımın onun tanıtımı için mükemmel bir film müziği olduğunu fark ettim." diyen Hilton, "Bu benim bebeklerime mesajım: Her zaman ve sonsuza kadar seni seviyorum, seveceğim ve senin için burada olacağım"diye ekledi.

Sia ile şarkı yazma sürecini anlatan sosyetik isim, kişisel deneyimlerinden yararlandıklarını belirtti: "Sia ve ben birlikte müzik yapmaya başladığımızda, genç yaştaki kişisel şöhret hikayem, ergenlik yıllarımda yaşadığım travmalar, medyanın özellikle genç kadınlara uyguladığı baskılar, annelik yolculuğum hakkında çok konuştuk. Sia'nın bana getirdiği ilk şarkılardan biri, sanki benim hikayemi anlatıyormuş gibi hissettiren bu inanılmaz parçaydı."

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!