Üst Banner
Rüştü Onur Atilla ve Nez'den eleştirilere cevap

Boşandıktan 20 gün sonra şarkıcı Nez ile aşkını ilan eden oyuncu Rüştü Onur Atilla gelen eleştirilere "Evlilikler ve ilişkiler başlar biter. Ne çocuklarımın annesi ne de kariyeri için yıllar alın teri döken kız arkadaşımla ben bunu hak ediyor" cevabını verdi. Nez de "Kimsenin yuvasını bozmadım, içim rahat" dedi. 'Güldür Güldür Show'da canlandırdığı 'İbrahim' karakteriyle tanınan Rüştü Onur Atilla, 20 gün önce iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız'dan boşandığını açıklamıştı.

Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada "2014 yılında hayatımızı birleştirdiğimiz Sinem Ayyıldız ile evliliğimiz 10 Haziran 2024 tarihinde anlaşmalı olarak sona ermiştir. Mesleğim gereği kamuoyunu ve basını bilgilendirmem gerektiği için bu açıklamalarda bulunacağım. Herkesin mutlu ve sağlıklı olması, çocuklarımızın da bu yeni düzenimizde sevgiyle büyümeleri tek dileğim" ifadelerini kullanmıştı. Dün Instagram hesabından şarkıcı Nez ile fotoğrafını paylaşarak ilişkisini ilan eden Rüştü Onur Atilla gelen eleştirilere cevap verdi.

20 gün önce boşanmıştı: Rüştü Onur Atilla 2000'lerin unutulmaz şarkıcısı  Nez'le

Atilla yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Evlilikler başlar biter. İlişkiler başlar biter. Bu hayattır. Hayatlara bilmeden, düşünmeden, sormadan müdahale etmek, yorumlar getirmek, sebep sonuç üretmek. Ne iki çocuğumuzun kıymetli annesi ne de kariyerlerini yıllarca döktükleri alın teriyle, yoğun emekle bir yere getirebilmiş ben ve kız arkadaşım bunu hak etmiyor Böyle bir sebeple gündem oyalamak umarım bir daha yaşamayacağım bir tecrübe olur. Sosyal medyada bir gücüm varsa kime ne faydam olacaksa onun için kullanmak isterim. Mesleğimi, neşemi paylaşmak, yanlış gördüğüme ses çıkarmak isterim o kadar."

"Özellikle altını çizmek istediğim ise şu; henüz çocukken büyüyünce ne iş yapacakları belli, aileleri olan, yani haklarında konuşulanlar sebebiyle bizden çok üzülen anne, babaları, kardeşleri olan, sorumlu oldukları iş arkadaşları olan, sanatlarına, mesleklerine aşık, toplumun değerlerine duyarlı insanlara çamur atıp izinin kaldığı, bir yanlışın doğru sanılıp çığ gibi büyüdüğü bu sosyal medya aleminde bu insanların yani bizim hiçbir bilgi sahibi olmayan insanlar tarafından hele hele mahrem konularla ilgili yargılanmaması dileğimle. Huzurumuz daim, niyetlerimiz iyi olsun. Sevgiyle, evet sevgiyle..."

Rüştü Onur Atilla önce zayıfladı, sonra boşandı: Şimdi de Nez'i kaptı!

"KİMSENİN YUVASINI YIKMADIM"

"Yuva yıkan kadın" yorumlarına maruz kalan şarkıcı Nez de "Onur Bey kısa süre önce evliliğini bitirmiş, aylar önce evleri ayırmışlar, bunu ben bile bilmiyordum açıkçası. Televizyondan gördüğüm bir arkadaş olarak şimdi çok yeni bir ilişkimiz başladı. Biz resmi olarak boşandıktan çok sonra bir araya geldik. Kimsenin yuvasını bozmadım benim içim çok rahat. Kadına sürekli saldırıdan vazgeçin. Neden altında bir şeyler aranıyor? Bunları geçelim" dedi.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!