Üst Banner
Shakira: Başıma gelenlerden sonra erkekleri sevmemeliyim!

Gerard Pique ile Shakira'nın uzun yıllardır devam eden ilişkisi, eski futbolcunun ihaneti sebebiyle 2022'de bitmişti. Ayrılığın ardından iki çocuğuyla birlikte Miami'ye yerleşen Shakira, Rolling Stone'a röportaj verdi. Şu anda hayatında kimse olmadığını ancak kendini aşka kapatmadığını söyleyen şarkıcı, samimi açıklamalarda bulundu.

Emeklilik kararı alan Barcelona'nın yıldız futbolcusu Gerard Pique (37) ile dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın (47) aşkı 2022'de sona ermiş; 11 yıldır mutlu bir birliktelik sürdüren çiftin ilişkisinin bitmesinin sebebinin ihanet olduğu ortaya çıkmıştı. İki çocuğunun babasının üniversite öğrencisi Clara Chia Marti (25) ile aşk yaşadığını öğrenen Shakira, yaşanan skandalın ardından Bacelona'dan ayrılarak iki çocuğuyla birlikte ABD'ye yerleşmişti.

Shakira: Erkekleri sevmemeliyim! - Norm Haber

"ÜZERİNE DÜŞÜNDÜĞÜM BİR KONU DEĞİL"

Shakira, son olarak Rolling Stone'a verdiği röportajla gündeme geldi. Adı birbirinden ünlü birçok isimle anılan şarkıcı, şu anda hayatına kimsenin olmadığının altını çizerek; şu ifadeleri kullandı: Şu sıralar hayatımda bir erkeğe ne kadar yer var emin değilim. Bu üzerine düşündüğüm bir konu değil.

KENDİNİ AŞKA KAPATMADI!

Yine de kendini aşka kapamadığını söyleyen ünlü isim, "Ne diyebilirim ki, erkeklerden hoşlanıyorum. Sorun da bu aslında. Başıma gelenlerden sonra onları sevmemeliyim. Ama hala onlardan hoşlandığımı söyleyebiliyorum, düşünün" şeklinde konuştu. Ciddi bir ilişki yaşamadan önce çocuklarının bu fikir konusunda hazırlıklı olmasını istediğini belirten Shakira; "Ciddi bir ilişkim olması için çocuklarımın buna çok hazırlıklı olması gerektiğini düşünüyorum. Onların duygusal ve psikolojik sağlığı her zaman önceliğim" dedi.

"TÜM PLANLAR GERÇEKLEŞTİ, SADECE FARKLI BİR ŞEKİLDE"

Pique'den ayrıldığından beri hayatını Miami'de devam ettiren şarkıcı, "Gerard futboldan emekli olduğunda, yıllar boyunca yaptığım fedakarlıkların ardından, Amerika'ya gidip orada yaşayıp çocuklarımızı orada yetiştirmeyi planlamıştık. Fikir buraya gelmekti ama o dönemde ayrılma kararı aldık. Sonunda tüm planlar gerçekleşti. Sadece farklı bir şekilde" açıklamasında da bulundu.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!