Üst Banner
Trump'ın kızı Türk iş insanının lüks yatında tatil yaptı

New York Times (NYT) gazetesi, Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump ve eşi Michael Boulos'un, Libya'da petrol sektörünün önemli aktörleri haline gelen Türk milyarder iş insanları Ercüment Bayegan ve eşi Rüya Bayegan'ın süper lüks yatında tatil yaptığını yazdı. Gazete haberinde, bu sırada Tiffany Trump'ın kayınpederi ve ABD Dışişleri Bakanlığı Afrika Kıdemli Danışmanı Massad Boulos'un ise Libya'da petrol ve doğalgaz üretiminin artırılmasına yönelik anlaşmalar imzalanacağını duyurmasına dikkati çekti.

NYT, Massad Boulos'un oğlunun ve gelini Tiffany Trump'ın milyarder iş insanına ait lüks bir yatta bulunmasının, ABD hükümetinin çıkarlarının nerede bittiğini ve Trump ailesinin çıkarlarının nerede başladığını görmenin ne kadar zor olduğunu gösterdiği yorumunu yaptı.

Tiffany Trump'ın Instagram'daki paylaşımlarını takip eden NYT, bu yaz Trump ve eşinin Akdeniz'de Phoenix 2 isimli süper lüks bir yatta bulunduğunu aktardı. Dünyanın en lüks yatları arasında sayılan Phoenix 2'de, iki helikopter pisti ve bir yüzme havuzu bulunuyor. Haberde yatın kiralanmadığını, ama kiralandığı takdirde haftalık kirasının 1,4 milyon dolar civarında olacağı ifade edildi. Tiffany Trump ve eşi Michael Boulos'un bu yatı kiralayıp kiralamadığına dair bir bilgi yer almadı.

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!