Üst Banner
Üçüncü evliliği yedi ayda bitti! 'Karım uygunsuz davranışlar gösterdi'

Ünlü müzisyenlerinden, Country şarkıcısı Billy Ray Cyrus, bir yıl süren nişanlılık döneminin ardından geçtiğimiz ekim ayında Avustralyalı genç meslektaşı Firerose ile dünyaevine girmişti. Mutluluğu uzun sürmeyen ikilinin, mayıs aynın son günlerinde ayrılık kararı aldığı ve Cyrus'un eşine boşanma davası açtığı ortaya çıktı.

Dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus’un (31) babası Billy Ray Cyrus, 14 yıl önce sokakta yürürken tanıştığı Firerose ile arkadaşlığının aşka dönüşmesi sonucu 10 Ekim 2023'te meslektaşı ile nikah masasına oturmuştu. 62 yaşındaki Cyrus, 34 yaşındaki Firerose ile rüya gibi bir düğünle evlenmiş; ikili, kır düğünlerinin birbirinden güzel fotoğraflarını sosyal medya sayfalarından yayınlamıştı.

Ünlü şarkıcının üçüncü evliliği yedi ayda bitti Karım uygunsuz davranışlar gösterdi

BOŞANMA DAVASI AÇTI!

Ancak ünlü çiftin mutluluğu uzun sürmedi. Cyrus ile Firerose'un, 22 Mayıs 2024'te ayrılık kararı aldığı ve boşanmak için mahkemeye başvurduğu ortaya çıktı. TMZ'nin haberine göre; 7 aylık evliliğin ardından boşanma davasını açan taraf olan Billy Ray, gerekçe olarak 'uzlaşmaz farklılıklar' ve 'evlilik içinde uygunsuz davranışlar' olduğunu öne sürdü. Buna ek olarak Billy Ray Cyrus, evliliğinin 'sahtekarlıkla' yapıldığını iddia ederek; fesih talebinde de bulundu.

KONAKLAMA MASRAFLARINI ÖDEMEYE HAZIR

E! News tarafından ele geçirilen mahkeme belgelerine göre ise ünlü şarkıcı, 'karısının dolandırıcılığına kanarak evliliğe rıza gösterdiğini, ama gerçekleri bilseydi evlilik bağına girmeyeceğini' ileri sürdü. Ünlü şarkıcının üçüncü evliliği yedi ayda bitti Karım uygunsuz davranışlar gösterdi
Boşanmak istediği Firerose ile aynı evde kalmak istemeyen Cyrus, on gün süreyle eşinin 500 dolara kadar olan konaklama masraflarını karşılamaya hazır olduğunu ve sonrasında da Firerose Tennessee'de kendine uygun bir ev bulduğunda ayda 5 bin dolar ödemeyi kabul ettiğini belirtti.

DAHA ÖNCE İKİ EVLİLİK YAPTI

Billy Ray Cyrus, ilk evliliğini 1986 ile 91 arasında Cindy Smith ile yapmıştı. Ardından 1993'den 2022'ye kadar evli kaldığı Tish Cyrus ile hayatını birleştirmişti. Bu evlilikten Noah Cyrus, Miley Cyrus, Brandi Cyrus, Trace Cyrus, Braison Cyrus adında çocukları dünyaya gelmişti.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!