Üst Banner
Yıldızları hüngür hüngür ağlatan program

Margot Robbie, Conan O’Brien, Idris Elba ve Sir Lewis Hamilton gibi ünlü isimlerin katıldığı "Hot Ones", konukların acılı-baharatlı tavuk kanatları yediği ve sunucu Sean Evans'ın giderek daha kişiselleşen sorularına yanıt verdiği bir talk show programı olarak dikkat çekiyor Basit konsept, viral anlar üretme konusunda oldukça verimli ve her bölümü YouTube'da milyonlarca kez izleniyor.

2015 yılında internet dizisi olarak başlayan ve beklenmedik bir başarı elde eden "Hot Ones", şimdilerde belirsiz bir gelecekle karşı karşıya. Bir zamanlar haber sektörünün geleceği olarak görülen ancak şimdilerde aynı popülerlikte olmayan BuzzFeed, "Hot Ones"ın sahibi olan medya şirketi First We Feast'i satmaya çalışıyor. Bloomberg News'e göre, 70 milyon dolarlık fiyat etiketi potansiyel talipleri caydırıyor.

 

Sean Evans, Idris Elba...

Pensilvanya'daki Carnegie Mellon Üniversitesi'nden bilgi teknolojisi profesörü Michael D. Smith, "Bunun hit bir program olduğunu bilerek elde ettikleri pazarlık gücü, herkesin BuzzFeed'in satması gerektiğini bilmesi gerçeğiyle azalıyor" dedi.

119 milyon dolar borcu olan BuzzFeed'in zamanı oldukça kısıtlı. Borçlarını bu yılın sonuna ödemesi bekleniyor. Potansiyel alıcılar "Hot Ones"ın hit olduğunu biliyor olsa da Smith, taliplerin internette doğan bir dizinin televizyona nasıl uyarlanabileceğini merak ediyor olabileceğini söyledi.

"Bir web şovunu alıp doğrusal bir yayına sokmak zor" diyen uzman, geleneksel televizyon izleyen kitlenin, YouTube izleyen kitleye kıyasla çok daha ileri yaşta olduğunu sözlerine ekledi. Perde arkası çekişmelerin Hot Ones'ın geleceği açısından ne anlama geldiği henüz bilinmiyor, ancak hayranları ileride önemli bir değişiklik olmayacağını umuyorlar.

 

BLUE MEZZE

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!